Dette er nettsiden til Popvenstre 2017. For oppdatert informasjon, se popvenstre.no

Praktisk informasjon

Her kan du lese om barneprogram, mat og drikke, sikkerhet og registrere deg som frivillig på festivalen.

En festival for hele familien

Popvenstre er et familievennlig arrangement. Teltscenen fungerer som barnas område med eget barneprogram, figurteater, ansiktsmaling og aktiviteter fra kl 11.15 - 15.00. Her blir det flere innslag og show som passer for barn i alle aldre. Her finner du også stellebord og parkeringsplass for barnevogner. Fra kl 15:00 blir barneteltet ordinær festivalscene. Se mer informasjon på programsiden.

Mat og drikke

På festivalområdet finner du ulike matstasjoner som serverer mat fra ulike tidspunkt:

Alle matbodene tilbyr vegetariske alternativer, kokken Tore har rødbetgryte som er både vegansk, glutenfri og laktosefri.

Sikkerhet

For å sikre en trygg og trivelig festival vil det være uniformerte vektere til stede. Vi har også eget frivillig publikumsvertskap som du kan spørre om hjelp. For alle andre spørsmål ber vi deg henvende deg i infoboden eller spørre noen med Popvenstre-tskjorte.

Alle som skal inn på området må gjennom sikkerhetskontroll, og utstyres med festivalarmbånd. Er du over 18 år får du grønt bånd, er du under 18 får du rødt bånd.

Vi minner om at man ikke kommer inn på festivalområdet med sykkel. Sykler parkeres på anvist plass ved hovedinngangen. Det er heller ikke tillatt å ta med paraplyer, flasker, termoser og liknende inn på festivalområdet.

Veibeskrivelse

Den enkleste måten å komme seg til Kubaparken fra Oslo S er ved å ta 54-bussen (retning Kjelsås) eller 34-bussen (retning Tåsen) til Telthusbakken.

Frivillig?

Vil du være frivillig på festivalen? Fyll ut dette skjemaet

Presseakkdreditering

Pressen kan søke om om akkreditering ved å henvende seg til teknisk sjef Brage Aronsen: brage@roedt.no.